0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Padá hruška, upečte koláč

hrusky
ZDROJ: Couleur/Pixabay
sdílet:

Podzim nám shazuje krásné hrušky rovnou do náruče. Najděte si nejkrásnější hrušeň v okolí a zbavte ji sladkých plodů.

Hruška sice není nekonečným zdrojem vitaminu C jako většina ovoce, ale těsně pod slupkou se ukrývá velké množství vitaminu B. Proto slupku z hrušek pokud možno neloupejte. Je měkká a snadno stravitelná. Užijte si nejsladší ovoce s krásnou a pevnou dužinou ve šťavnatých koláčích.

Hrušky jsou s ostružinami nerozlučná dvojka. Zvlášť pokud se jedná o pečení. Ve smetanovém krému jsou prostě k pomazlení. Hrušky povařené v portském chytí růžovou barvu a vynikající chuť. Přelijte je pomerančovou omáčkou a podávejte jako královský dezert. Hruškový koláč si doslova zamilujete, a to díky tvarohovému těstu a nadýchané sněhové pokrývce.

3× recept s hruškami:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč