Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadno a rychle: rajčatový kompot

Rajčatový kompot
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:

Šéfkuchař Andrea Accordi podává rajčatový kompot ke klobásce cotechino. Ochutnejte ho také.

Rajčatový kompot v pěti snadných krocích:

  1. Spařte a oloupejte 300 g datlových nebo třešňových rajčátek a zbavte je semen.
  2. Zahřívejte zvolna 100 g javorového sirupu se 2 lžícemi másla, až začne karamelizovat.
  3. Přidejte okapaná rajčata a míchejte další 3 minuty.
  4. Osolte, zalijte 100 ml vody z rajčat a vařte do zhoustnutí.
  5. Vypněte a vmíchejte lžíci limetové šťávy.

Jak podávat

Spolu s rajčatovým kompotem si uvařte také klobásku cotechino s čočkou a kořenovou zeleninou. Dobrý je také ke grilovanému masu nebo na opečené ciabattě.

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč