Rajčatovo- bazalková granita

Rajčatovo- bazalková granita

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 292 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 55 g
Tuky 1 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Dokonale zmraženo

Suroviny

rajčata 900 g
vyzrálá
sůl 1 ČL
krupicový cukr 1 PL
česnek 1 stroužek
pokrájený nadrobno
pepř 1 ČL
čerstvě mletý
1 ČL
červený vinný ocet
bazalka snítek
otrhat a nasekat
Rajčata nakrájejte nadrobno a v míse promíchejte se všemi ostatními přísadami kromě bazalky. Pokud máte čas, nechte je přes noc macerovat při pokojové teplotě. V několika dávkách rozmixujte v mixéru a propasírujte. Přidejte bazalku a zmrazte.

Komentáře

Anonym

To se pak jí zmražené? k čemu to je ?

Apetit magazín

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka
  • Suroviny

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka

Klikva bahenní nebo velkoplodá je původní americká rostlina, která je příbuznou naší lesní brusinky. Protože se jí červené bobule klikvy chutí i vzhledem velmi podobají, vžilo se u nás pro ni označení „kanadská brusinka“. Nejčastěji se...
Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy
  • Tipy a triky

Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy

Tato nenápadná rostlina se pěstuje přes 8 tisíc let. Je hodnotným zdrojem bílkovin, železa, vlákniny a dalších prospěšných látek. Čočka není jen hnědá, v české kuchyni se zabydlela červená čočka a pomalu do ní prostupuje i černá čočka ...

Obchod Apetit