0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Adventní úkol č. 25 (nepovinný): Nepečené cukroví

Adventní úkol č. 25 (nepovinný): Nepečené cukroví
sdílet:
Nepečené cukroví se rychle kazí a tak se hodí připravit ho až na poslední chvíli. Právě teď je tedy jeho čas!

Napečeno už díky výzvě máte určitě dost. Dnešní dodatečný úkol je tedy jasný. Připravte nepečené cukroví! Spoustu inspirace najdete u Florentýny.

Naše nejoblíbenější nepečené cukroví, jsme pro vás sdružili tady:

 

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit