Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se sádlem

Vepřové sádlo je jedním z mála jedlých olejů, které je možné zahřát na opravhu velmi vydokou teplotu. Čisté sádlo je zvláště užitečné při vaření, protože při zahřívání produkuje málo kouře a má výraznou chuť. Mnoho kuchařů a pekařů dává sádlu přednost před jinými druhy tuku kvůli jeho chuti a široké škále použití.

Související články

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...