Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dnes vychází květnový Apetit. Přináší svěží jarní vaření

Dnes vychází květnový Apetit. Přináší svěží jarní vaření
sdílet:
Nový Apetit je právě ve stáncích. Čekají vás dokonalé brynzové halušky, nápadité úpravy chřestu i svatba ve vlastní režii.

Květnový Apetit je tady! Těšte se na novou várku pořádně svěžích receptů. Redaktorka Káča pro vás vybrala ty nejlepší moučníky z plechu. Její vymazlené recepty udělají z obyčejné buchty na plech hvězdu nedělního odpoledne. Stačí jen pozvat hosty na kávu… Redaktorka Darinka zase zúročila své zkušenosti s přípravou svateb a prozradí vám, jak snadno připravit tuto významnou událost ve vlastní režii. Kromě vyladěného slavnostního menu na vás čeká také velkolepý dort ve francouzském stylu a nápaditá výslužka pro svatební hosty. Nechybí ani další díl seriálu o mase. Tentokrát si pořádně proklepneme vepřovou kýtu a připravíme z ní záhorácký závitek a ražniči s pikantní remuládou.

Zaujalo vás nové číslo? Do květnového Apetitu můžete nahlédnout v galerii pod článkem. Nebo vyrazte rovnou do obchodu. Koupíte ho v novinových stáncích v České i Slovenské republice.

 
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín