Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Představte své kulinářské umění na Apetit pikniku

Představte své kulinářské umění na Apetit pikniku
sdílet:
Prožijte atmosféru trhu z druhé strany! Staňte se na jeden den prodejcem svých vlastních dobrot na letním kulinářském trhu časopisu Apetitu.

Nadšenci a neobjevené kulinářské hvězdy – hledáme právě vás! Vaříte doma rádi, experimentujete a vymýšlíte nové recepty na jedinečné pochoutky? Máme pro vás příležitost, při které svým kulinářským uměním obšťastníte spoustu lidí, a ne jen své nejbližší okolí. Vypusťte své dobroty do světa!

Pod patronací Apetitu se můžete na jeden den stát trhovcem a své jedlé výtvory prodávat na kulinářském trhu Apetit piknik, který se bude konat v sobotu 22. června. Nabízíme vám jedinečnou šanci ověřit si, jak vaše koláče, marmelády, sirupy, pečivo nebo třeba domácí knedlíky chutnají jiným mlsným jazýčkům. Spolu s dalšími trhovci můžete soutěžit o nejlepší výrobek a získat dárky od Apetitu a partnerů pikniku.


Nehledáme profesionální výrobce, ale začátečníky a kulinářské nadšence, kteří své výtvory zatím veřejně neprodávali. Rádi bychom na akci viděli více mužů-kulinářů. Potěšit nás můžete sladkými i slanými dobrotami! Už teď se nám sbíhají sliny na domácí paštiky, klobásky, sušenky, koláče a jiné chuťovky. Těšíme se i na vaše nápady, díky kterým proměníte sezonní plody do báječných lahůdek. 


Chcete představit své dobroty návštěvníkům na červnovém trhu Apetitu? Napište nám na adresu [email protected]. V e-mailu uveďte:
 

  1. Své jméno, věk a místo, odkud pocházíte
  2. Něco málo o sobě (kdo jste, čím se zabýváte)
  3. Proč a co rádi vaříte (připojte také fotografii)
  4. Jaké výrobky ze své kuchyně byste chtěli představit na Apetit pikniku a čím jsou výjimečné?

           
Své odpovědi s fotografiemi posílejte do konce března 2013 na adresu [email protected]. Po vyhodnocení všech příspěvků vás budeme kontaktovat. Těšíme se i na blogery a kulináře, kteří se již zúčastnili předešlých ročníků Apetit pikniku.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín