Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Z pole i zahrady: kukuřice

Z pole i zahrady: kukuřice
sdílet:
Ochutnejte na sklonku léta zlaté klasy plné sladkých zrn.

Cukrová kukuřice se pěstuje jako lahůdková zelenina a je sladší variantou kukuřice seté. Tu najdete na polích, kde se pěstuje na zrno a na krmení dobytka. Obsahuje více škrobu.

Okusování uvařených či grilovaných klasů má svůj půvab, my vám ale nabízíme něco lepšího – recepty, které krásnou barvu a chuť kukuřice ještě vyzdvihnou. Pokud nemáte kukuřici čerstvou, nahradit ji můžete mraženou.

V zářijovém Apetitu najdete šest nových jídel se žlutými zrny kukuřice. Sestavit z nich můžete kompletní menu, od krémové polévky s paprikami až po dezert – sladkou grilovanou kukuřici s kokosem a skořicí.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč