Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chcete se propít nejlepšími víny z Moravy, Francie či Itálie? Přijďte ve středu do vítězné restaurace z jarního Restaurant Weeku

Degustační večer ve vítězné restauraci Restaurant Week
ZDROJ: Apelace 21
sdílet:

Během jednoho večera procestujete s hostujícím sommeliérem nejrůznější vinařství a ochutnáte výjimečná vína.  K tomu na vás budou čekat i skvělá jídla od Jiřího Krulicha, šéfkuchaře restaurace Apelace 21. Tu v jarním gastronomickém festivalu Restaurant Week zvolili návštěvníci jako nejlepší.

Pokud milujete italská vína odrůdy Nebbiolo, nenechte si ujít degustaci, která proběhne 22. května 2024. Čekají vás ta nejzajímavější vína z portfolia Víno KINCL – barbaresca, nebbiola a barola doprovodí sedmichodové menu šéfkuchaře Jiřího Krulicha. Ten k nim chystá lahůdky jako je telecí tartar, hovězí carpaccio, kambalu nebo šťavnatý rib-eye steak

První degustační večer vznikl ve spolupráci s Víno Markuzzi a hosté se tak mohli propít víny od od moravských vinařů. Ve středu 22.5. 20024 vás čeká to nejzajímavější z odrůdy Nebbiolo.

  • Během degustace se dozvíte spoustu informací o vínu – z jaké je trati, kdo a jak jej vyrobil, čím je specifické i po jakém ročníku v obchodě (nebo na e-shopu) sáhnout. Chybět nebudou ani informace o samotných vinařích a vinařstvích.  Uslyšíte, které odrůdy pěstují, jaká vína jim jdou, která se jim povedla a na která by raději zapomněli. To všechno bude okořeněné vtipnými historkami ze zákulisí. 
  • K úžasným nebbiolům, barbarescům a barolům napároval Jiří Krulich nezapomenutelné menu. 

Zdroj informací: časopis Apetit

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...