Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Oslavte Valentýna dobrým jídlem

Oslavte Valentýna dobrým jídlem
sdílet:
Oslavte svátek všech zamilovaných s RESTU a Valentýnským menu

Rudé růže, srdce, zamilovaná přání… Valentýn je tu! A společně s ním i čas romantických večeří ve dvou. Že nevíte, kam o víkendu okolo 14. února na to nejzajímavější menu a nejzamilovanější zážitek? Žádný problém, největší český gastronomický průvodce RESTU u této příležitosti připravil speciální stránku plnou inspirace pro Vaši valentýnskou večeři! Užijte si spolu dokonalý zážitek plný výborného jídla a romantické atmosféry.

Na speciální festivalové stránce RESTU (www.restu.cz/valentyn) od 1. února najdete speciální menu téměř 50 vybraných restaurací po celé České republice - s ústřicemi, černými lanýži, levandulí, skořicí, pikantním chilli… Chybět nebudou ani osvědčené hříšně čokoládové dezerty.

RESTU pro své zaláskované rezervující uživatele nachystalo i limitovanou edici zamilovaně - veselých samolepek a také speciální překvapení. Rezervaci ve vybrané restauraci je možné rychle a pohodlně učinit na www.restu.cz/valentyn.

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...