Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzské dezerty (kurz vaření)

Francouzské dezerty (kurz vaření)
sdílet:
Sbíhají se vám sliny u slov jako pâté nebo mousse? Francouzská kuchyně je bohatá na dezerty, které lahodí sluchu i chuti, a vy se je můžete naučit připravit.

Ať už jste začátečník, nebo pečete denně, poznejte kouzlo Francie při objevování jedinečných pochoutek. Naučíte se péct dezerty z jemného odpalovaného těsta, šlehat čokoládovou pěnu, zdobit malinové řezy nebo umíchat máslový krém. Zajímavou složkou menu je joconde, mandlový piškot pojmenovaný po Moně Lise (fr. La Joconde), který se od ostatních sušenkových korpusů liší svou přípravou. Kurz vede Mirka van Gils Slavíková, která patří k evropské cukrářské špičce.

Co: Kurz vaření    

Kdy: 28. března 2011 

Kde: Kulinářský ateliér Appetito, Branická 112, Praha 4 – Braník

Za kolik: 3500 Kč

Info: http://www.appetito.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín