Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co pít na Štědrý večer?

víno
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Česká klasika v podobě bramborového salátu a smaženého kapra si říká spíše o zapití pivem. Sklenka dobrého vína ale k slavnostní příležitosti patří.

Vyberte si kvalitní lehké suché bílé víno ročníku 2008 nebo 2007. Volte vína s přívlastkem pozdní sběr nebo výběr z hroznů, z odrůd se k rybě dobře hodí Rulandské šedé nebo Ryzlink rýnský. Nezapomeňte také dát lahev včas vychladit – správná teplota bílého vína je mezi 9 – 12°C.  Pro víno si raději zajděte do vinotéky, kde vám mohou s výběrem poradit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč