Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dobře propečené klobásky

grilovaná vinná klobása
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak na dokonale ugrilované klobásy? Máme pro vás tip, jak si s tímto úkolem poradit rychle a jednoduše.

 

A nejen ty budete mít, když si topeniště připravíte tak, aby mělo žhavější a „chladnější“ sekce. Klobásky nechte zprudka opéct a maso nechte zatáhnout ve žhavé části, pak je přesuňte na dopečení do „chladnější“. Jakmile z uhlíků vyšlehnou plameny, přesuňte opékané potraviny z jejich dosahu. Chcete-li maso potírat omáčkou ještě na roštu, udělejte to teprve v posledních minutách opékání.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč