0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Klobásy v bagetě
ZDROJ: Apetit
sdílet:
2 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2393 kcal
Bílkoviny 86 g
Sacharidy 104 g
Tuky 181 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nevšední varianta rychlého občerstvení, která chutná i zasytí.

Suroviny

med 2 PL
tekutý
křen 2 PL
strouhaný
klobása 4 ks
velké nebo 8 malých
žampiony 4 ks
kloboučky
bageta 1 ks
majonéza 4 PL
hořčice hrubozrnná 1 PL

1 Rozpalte gril. Mezitím promíchejte med se strouhaným křenem a částí směsi potřete klobásky. Pak je zhruba pět minut grilujte. Zbytkem směsi potřete kloboučky žampionů a přidejte je k uzenině. Dohromady grilujte ještě asi deset minut za občasného obracení a potírání vypečeným tukem.

2 Bagetu nebo veku podélně nakrojte. Majonézu smíchejte s hrubozrnnou hořčicí, natřete na bagetu a dovnitř vložte opečené klobásky a houby. Jako příloha je ideální volbou jakýkoli listový salát. 
 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/4

Komentáře

Obchod Apetit