Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Gril správně žhavý

grilování klobás
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak spoznat tu správnou chvíli, kdy "fláknout" maso na gril?

 

K opékání jsou potřeba jen žhavé uhlíky, s plameny na grilu dojdete leda ke spálenému masu – buďte proto trpěliví a počkejte, až klesnou a v topeništi zbydou jen žhavé uhlíky. Pokud uhlíky dohořívají příliš rychle, na okraj topeniště přidejte pár nových; nechte je projít plamenem a pak je přesuňte pod jídlo.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč