Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak grilovat klobásky a žebírka

Jak grilovat klobásky a žebírka
sdílet:

Máme pro vás zaručené tipy, jak ugrilovat žebírka a klobásky dokřupava a dozlatova.

Když žebírka nebo klobásky před opékáním povaříte, výrazně se zkrátí čas potřebný k jejich pobytu na grilu. Navíc se přitom zbaví přebytečného tuku, a díky tomu se budou méně připalovat.

Vydařená žebírka

Žebírka povařte ponořená ve vodě ochucené podle libosti, aby opravdu změkla – trvá to asi hodinu a půl. Pořádně je slijte a pak je z každé strany zhruba osm minut opékejte a tu a tam je při tom potřete marinádou.

Grilované klobásky jedna báseň

Silnější čerstvé klobásky deset minut zvolna povařte v rendlíku s vodou, pak je pořádně slijte a osušte. Opékejte na grilu pět až osm minut dozlatova.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč