Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Letní Festival moravských vín v Brně

Letní Festival moravských vín v Brně
sdílet:
Kulatá chuť archivního červeného nebo osvěžující sklenka vychlazeného bílého – výběr toho nejlepšího z moravské vinné produkce nabídne Brno a jeho vlahé letní večery až do poloviny září. Rezervujte si termín své degustace i vy.

Od konce května až do poloviny září se v centru Brna uskuteční série samostatných degustací deseti nejvýznamnějších moravských vinařských obcí. Každá obec představí své úspěšné vinařské rodiny a to nejlepší z jejich produkce posledních let. Návštěvníci tak ochutnají třeba vína malého vinařství Kern z obce Mikulov nebo sedlešovické Arte Vini, ale i vína známých jmen, jako je vinařství Mikulov.
 

10 čtvrtků s nejlepšími moravskými vinaři


Brněnský festival zahájí obec Velké Bílovice, a to 29. května v podvečer. Vinnou zahradní slavnost doplní hudební i umělecká vystoupení a zajímavé pochoutky, které se krásně snoubí s vínem. Všechny večery Festivalu moravských vín v Brně se uskuteční v Otevřené zahradě pod Špilberkem. Ceny vstupenek začínají na 350 Kč. Seznam vinařství a termíny degustací najdete zde.

 

 

Připravila Nikita Rybová

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...