Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

4× domácí pesto

4× domácí pesto
sdílet:
Jakmile jednou vyzkoušíte domácí pesto, už nikdy nebudete chtít kupované. Stačí mít jen pár čerstvých přísad, hmoždíř anebo mixér, a hotové je raz dva! I obyčejným těstovinám či sendviči pak pesto dokáže dodat ten správný šmrnc.

V červnovém vydání časopisu Apetit najdete recept na klasické janovské pesto a k tomu tři nové nápady na gorgonzolové pesto s rukolou, sicilské pesto s ricottou a argentinské pesto. Ke každému z nich přidáváme také recept na jídlo s chutí a vůní bylinek.

Z redakční kuchyně: Redaktorka Darina pro vás natočila video, ve kterém vám krok za krokem ukáže, jak připravit pravé janovské pesto z bazalky. A nakonec si s ní zapečete bleskové lasagne s fazolkami.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...