Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bábovka pro nedělní pohodu

Bábovka pro nedělní pohodu
sdílet:
Pečení bábovky provoní celý byt, při podávání vyčaruje úsměvy na tvářích vašich hostů a vám zařídí pochvalu. A to se vyplatí!

Prohlédněte si v galerii šest dokonalých bábovek, které jsme pro vás upekli. Naservírujeme je vám přesně v tomhle pořadí: císařská bábovka, perníkové bábovičky, banánová bábovka s karamelovou polevou, borůvkovo-citronová bábovka, kynutá bábovka podle Sandtnerové a skořicová bábovka s brusinkami a ořechovou drobenkou.

Recepty na nedělní moučníky najdete v říjnovém Apetitu, který vyšel v pátek 20. září. Na Slovensku je v prodeji i s nákupní taškou.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč