0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Brunch na Den dětí



Brunch na Den dětí


sdílet:
30. 5. | Chcete překvapit potomky a oslavit s nimi Den dětí? Brunch a zábavu pro děti připravil znojemský Hotel Prestige. 




Menu:
  • 
Kuřecí koktejl, šunkové kornoutky s bylinkovým žervé, marinovaný losos s chřestovým salátem
 

  • Slepičí polévka s masem a domácími nudlemi, bramborová polévka s lesními houbami, salátový bar – variace jarních salátů

  • 
Znojemská roštěná s rýží, smažené vepřové řízečky s bramborovou kaší, grilovaný candát na balzamikové čočce, gratinované kuřecí medailonky s ananasem, bazalkové makarony s tomatovým ragú
 

  • Jahody ve vanilkové smetaně, zmrzlinový bar, salát z čerstvého ovoce


Co: Brunch 

Kdy: 30. 5. 2010 od 11.30
Kde: Hotel Prestige, Pražská 100, Znojmo
Za kolik: 250 Kč/osoba, děti do 6 let – zdarma, děti od 6 do 12 let: 50% sleva
Info: www.hotel-prestige.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit