Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Brunch na Den dětí



Brunch na Den dětí


sdílet:
30. 5. | Chcete překvapit potomky a oslavit s nimi Den dětí? Brunch a zábavu pro děti připravil znojemský Hotel Prestige. 




Menu:
  • 
Kuřecí koktejl, šunkové kornoutky s bylinkovým žervé, marinovaný losos s chřestovým salátem
 

  • Slepičí polévka s masem a domácími nudlemi, bramborová polévka s lesními houbami, salátový bar – variace jarních salátů

  • 
Znojemská roštěná s rýží, smažené vepřové řízečky s bramborovou kaší, grilovaný candát na balzamikové čočce, gratinované kuřecí medailonky s ananasem, bazalkové makarony s tomatovým ragú
 

  • Jahody ve vanilkové smetaně, zmrzlinový bar, salát z čerstvého ovoce



Co: Brunch 

Kdy: 30. 5. 2010 od 11.30
Kde: Hotel Prestige, Pražská 100, Znojmo
Za kolik: 250 Kč/osoba, děti do 6 let – zdarma, děti od 6 do 12 let: 50% sleva
Info: www.hotel-prestige.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Ochutnejte Vary všemi smysly. Hlad zaženete dokonalým steakem
  • Zajímavosti

Ochutnejte Vary všemi smysly. Hlad zaženete dokonalým steakem

Letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary vypukne už za necelé dva týdny a město opět po roce zaplní tisíce filmových fanoušků. Patříte k těm, kteří si rádi užívají vše, co festival nabízí? Stíháte několik filmů...
AD
Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou
  • Jak na to

Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou

K teplým večerům patří zahradní párty a grilování, proto by vám neměl ujít jednoduchý recept na skvělý grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou, píše Romana Böhmová z blogu Na skok v kuchyni. Dá se připravit i jako rychlá...