Červencový Apetit přináší letní osvěžení

sdílet:
Dnes vychází červencové číslo časopisu Apetit. Osvěží vás barevnými ovocnými nápoji, letními saláty a úžasnou broskvovou zmrzlinou. Poradí vám také, jak využít cukety, a prozradí 10 nejlepších receptů ke grilování.

10 receptů na gril s nápadem


Máte oblíbené recepty na gril, se kterými si vystačíte celé léto? My taky! Každý z nich jsme vylepšili novým nápadem. Ochutnejte jídla z grilu podle nás.

Letní osvěžení


Devět receptů na drinky, kvůli kterým si nemusíte pořizovat barmanskou výbavu. Stačí vám jen hromada čerstvého ovoce, džus nebo kapka alkoholu, led, sodovka a můžete podávat osvěžující letní nápoje.

Ovocné koláče na plech


Naše recepty na buchty z plechu vás nadchnou natolik, že je budete péct celé léto. Jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechno ovoce, které přinesete ze zahrádky, obchodu nebo z lesa.

Učíme se od mistra: koprová omáčka


Uvařte si poctivou českou omáčku.Titus Eliáš, šéfkuchař restaurace Na Kopci, vás naučí koprovku příjemně hustou, krásně voňavou a správně zahuštěnou.

Dále v čísle


Recepty z kuchařky Zdeňka Pohlreicha Šéf na grilu, děti v kuchyni, test grilovacích klobás, reportáž z ekofarmy v Sasově a další





Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit