Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Czech Food Cup počtvrté

Czech Food Cup počtvrté
sdílet:
Čtvrtý díl seriálu Czech Food Cup se odehrál tentokrát v Českých Budějovicích.

Mezi sebou měly soupeřit restaurace za region jižní Čechy, Šumava a Vysočina.

A co se vařilo? Česká ryba na kmínu!

Porota posoudila chuť i vzhled všech připravených pokrmů a z českobudějovického kola vybrala za region Vysočina Hotel Pod Zámkem a za region jižní Čechy Hotel Biograf

Vzhledem k tomu, že se nezúčastnila žádná certifikovaná restaurace z regionu Šumava, rozhodla se porota poslat do finále i Hotel Gomel, který se umístil na druhém místě v regionu jižní Čechy.

Další kolo soutěže se uskuteční 17. dubna v Plzni.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...