0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Czech Food Cup počtvrté

Czech Food Cup počtvrté
sdílet:
Čtvrtý díl seriálu Czech Food Cup se odehrál tentokrát v Českých Budějovicích.

Mezi sebou měly soupeřit restaurace za region jižní Čechy, Šumava a Vysočina.

A co se vařilo? Česká ryba na kmínu!

Porota posoudila chuť i vzhled všech připravených pokrmů a z českobudějovického kola vybrala za region Vysočina Hotel Pod Zámkem a za region jižní Čechy Hotel Biograf

Vzhledem k tomu, že se nezúčastnila žádná certifikovaná restaurace z regionu Šumava, rozhodla se porota poslat do finále i Hotel Gomel, který se umístil na druhém místě v regionu jižní Čechy.

Další kolo soutěže se uskuteční 17. dubna v Plzni.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit