0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustace moldavských vín

Degustace moldavských vín
sdílet:
11. 5. | Vinařský komplex Cricova je národní kulturní památka Republiky Moldova. Ve 120 km dlouhých sklepích, 95 metrů pod zemským povrchem, zrají špičková červená a bílá vína a sekty vyráběné tradiční francouzskou metodou.

Vyhlášenou odrůdou je místní muškát a sauvignon, unikátem zdejší produkce je pak perlivé červené víno vyráběné metodou ‚champenoise‘, která se používá pouze tady a ve Francii. Na degustaci ochutnáte mladé ročníky vinařství Cricova, zastoupeny budou i sekty.
Co: Degustace moldavských vín
Kdy: 11. května 2010 od 19 hodin
Kde: Vinotéka, Karlovo nám. 17, Praha 2
Info: http://karlak.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit