Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustace moldavských vín

Degustace moldavských vín
sdílet:
11. 5. | Vinařský komplex Cricova je národní kulturní památka Republiky Moldova. Ve 120 km dlouhých sklepích, 95 metrů pod zemským povrchem, zrají špičková červená a bílá vína a sekty vyráběné tradiční francouzskou metodou.

Vyhlášenou odrůdou je místní muškát a sauvignon, unikátem zdejší produkce je pak perlivé červené víno vyráběné metodou ‚champenoise‘, která se používá pouze tady a ve Francii. Na degustaci ochutnáte mladé ročníky vinařství Cricova, zastoupeny budou i sekty.

Co: Degustace moldavských vín
Kdy: 11. května 2010 od 19 hodin
Kde: Vinotéka, Karlovo nám. 17, Praha 2
Info: http://karlak.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou
  • Jak na to

Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou

K teplým večerům patří zahradní párty a grilování, proto by vám neměl ujít jednoduchý recept na skvělý grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou, píše Romana Böhmová z blogu Na skok v kuchyni. Dá se připravit i jako rychlá...