0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dita P. má novou show o jídle

Dita P. má novou show o jídle
sdílet:
Bývalá šéfredaktorka Apetitu převedla svůj kuchařský deník z papíru na televizní obrazovku. V téměř půlhodinovém pořadu si vychutnáte nejen skvělé recepty Dity Pecháčkové, ale nahlédnete také do jejího života.

Vařit a jíst s láskou


Nový televizní pořad Deník Dity P., který na počátku září uvedla Česká televize, je tak trochu kuchařská show a tak trochu film o životě Dity Pecháčkové. Ta v každém díle osobně připraví tři recepty, aby udělala radost sobě a svým blízkým. Jak říká Dita: „Mám se ráda – tak se najím. Mám vás ráda – tak vám uvařím.“ A na nedostatek lásky si nemohou stěžovat ani suroviny, se kterými pracuje. Oblíbená kuchařka v prvním dílu Deníku Dity P. přiznala, že vše nejraději míchá rukama a jídla se s požitkem dotýká, kdykoli je to jen trochu možné. Vsadíme se, že k tomu zláká i vás! A třeba brzy přijde i na její nejoblíbenější jídla: šunkafleky, houbovku a bramboráky.



Sama v kuchyni


Před kameru se v kulinářském pořadu Dita Pecháčková postavila poprvé. Jak sama přiznává, nebylo to pro ni nejjednodušší, protože většinou vaří sama, aby se mohla bez vyrušení soustředit jen na jídlo. Pod vedením režiséra Davida Ondříčka tak ze sebe vydává opravdu netušené výkony. Ten o ní říká: „Dita není instantní moderátorka. Je vtipná a velice originální. Nemusí se líbit každému, jelikož má opravdu svérázný styl a názory. Je to skvělá kuchařka. Překvapivě je i velice přirozená před kamerou.“ Zda má pravdu, můžete posoudit sami.

Páteční podvečer s Ditou P.


Pokud máte rádi kuchařku Deník Dity P., bude vás bavit i její televizní zpracování. Nalaďte si ho každý pátek, pořad začíná vždy v 18.25 na ČT1, nebo se podívejte do archivu České televize. Zítra Dita vyráží na piknik do pražské Stromovky a připraví pečená kuřátka, skvělou paštiku a roztomilé bábovičky s javorovým sirupem a jablky. Už se nemůžeme dočkat…

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...
Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice
  • Tipy a triky

Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice

Poznejte s námi jeden ze symbolů Řecka –⁠ alkoholický nápoj ouzo (čti úzo) výjimečný svou lékořicovou chutí. Z čeho se ouzo vyrábí, jak ho správně pít a co je takzvaný ouzo efekt? ...
Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit