Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dny italské gastronomie v Ostravě

Dny italské gastronomie v Ostravě
sdílet:
12.–13. 5. | Posezení u oběda nebo večeře v italském stylu si můžete vychutnat v restauraci Harmonie v Clarion Congress Hotelu Ostrava.

Šéfkuchař Pavel Zbořil připravil tomatový krém s mušlemi, marinované krevety na hnízdě smetanových těstovin linguine nebo tradiční italské tortellini s hříbky, smetanovou omáčkou, šunkou prosciutto a parmazánem.

Milovníky ryb a masa čeká například platýs pečený v pistáciové krustě nebo tradiční steak z hovězí roštěné. Chybět nebude ani sladká tečka ve formě italského tradičního tiramisu s krémem mascarpone nebo smetanového krému provoněného brandy Vecchia Romaga s čerstvými jahodami a čokoládou a další lahůdky.

Speciální menu mohou příznivci italské kuchyně ochutnat k obědu nebo večeři i v restauraci v Prosper Golf Resortu Čeladná, provozované Clarion Congress Hotelem Ostrava, kam se nabídka přesune od pátku 14. do neděle 16. května.

Co: Italské menu
Kdy:12.–13. května 2010
Kde: Restaurace Harmonie v Clarion Congress Hotelu Ostrava, Zkrácená 2703, Ostrava
Info: www.ccho.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...