0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

EXKLUZIVNĚ: nahlédněte do nové kuchařky Bon appétit!

EXKLUZIVNĚ: nahlédněte do nové kuchařky Bon appétit!
sdílet:
Připravili jsme pro vás lekci francouzské kuchyně. V pondělí vychází nová kuchařka z edice Apetit na cestách.

Tentokrát jsme se vydali na výlet do Francie. Ochutnali jsme geniálně lahodné pokrmy, popíjeli k nim skvělé víno, objevovali kouzlo fleur de sel či foie gras a pod polštář si na lepší spaní dávali levanduli… 

Nová kuchařka Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně vychází v pondělí 11. listopadu. Prolistovat si ji můžete už dnes. Podívejte se do galerie pod článkem.

[[nid:152]]
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit