0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Festival Jím pro charitu

Festival Jím pro charitu
sdílet:
Pomáhat se dá s opravdovou chutí.

Nový gastronomický festival Jím pro charitu ukazuje, jak snadné je spojit příjemné s užitečným. Akce probíhá od 19. listopadu do 19. prosince 2012. V tomto období nabídne více než sto šedesát restaurací po celé České republice speciální menu. Pokud si ho objednáte, přispěje 10 Kč Nadačnímu fondu Kapka naděje. Ten pak peníze použije na rekonstrukci dětské herny na transplantační jednotce ve Fakultní nemocnici v Motole. Vybírat můžete z menu, ve kterém nechybí zvěřina, hovězí líčka, steaky, kachny nebo domácí paštika z husích jater. Více na www.jimprocharitu.cz

Tip redakce:


Do festivalu Jím pro charitu se zapojily restaurace, které vaří klasickou českou kuchyni, i podniky pyšnící se nabídkou cizokrajných jídel. Nás nejvíce zaujaly šnečí delikatesy ve francouzské restauraci Le Marché v Brně.

Připravila Irena Vaňková

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit