Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Festival Jím pro charitu

Festival Jím pro charitu
sdílet:
Pomáhat se dá s opravdovou chutí.

Nový gastronomický festival Jím pro charitu ukazuje, jak snadné je spojit příjemné s užitečným. Akce probíhá od 19. listopadu do 19. prosince 2012. V tomto období nabídne více než sto šedesát restaurací po celé České republice speciální menu. Pokud si ho objednáte, přispěje 10 Kč Nadačnímu fondu Kapka naděje. Ten pak peníze použije na rekonstrukci dětské herny na transplantační jednotce ve Fakultní nemocnici v Motole. Vybírat můžete z menu, ve kterém nechybí zvěřina, hovězí líčka, steaky, kachny nebo domácí paštika z husích jater. Více na www.jimprocharitu.cz

Tip redakce:


Do festivalu Jím pro charitu se zapojily restaurace, které vaří klasickou českou kuchyni, i podniky pyšnící se nabídkou cizokrajných jídel. Nás nejvíce zaujaly šnečí delikatesy ve francouzské restauraci Le Marché v Brně.

 

 

Připravila Irena Vaňková

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...