0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Festival mexické kuchyně

Festival mexické kuchyně
sdílet:
Máte rádi mexickou kuchyni a kulturu? Pak vás jistě potěší, že si až do 19. září můžete v Café Bistro v hotelu Hilton Prague vychutnat nefalšované mexické pokrmy. Probíhá zde labužnický Festival mexické kuchyně.

Šéfkuchař z Mexika



Tradiční mexická jídla pro návštěvníky připravuje hostující šéfkuchař Carlos Ozuna Recinos, který vede kulinářský tým v hotelu Hilton Cancun Golf & Spa Resort. Zaměřuje se především na moderní mexickou kuchyni, v níž kombinuje bohatost tradičních mexických ingrediencí s moderními kulinářskými trendy. Těšit se můžete například na kořeněnou mexickou polévku s mořskými plody, hovězí svíčkovou s tequilovou omáčkou, ceviche z humra s koriandrovou či sladké čokoládové a karamelové churros.

Mexiko nejen na talíři



Kromě mexických lahůdek můžete v Café Bistro obdivovat také mexické umělecké kousky a fotografie ze soukromé kolekce a poslechnout si živou mexickou hudbu. Festival je pro veřejnost otevřený do neděle 19. září, a to denně od 12 do 15 hodin a od 18 do 22 hodin. Za 990 Kč můžete z rautových stolů bez omezení ochutnávat tradiční mexická jídla. V ceně festivalu jsou zahrnuty také nealkoholické nápoje a pivo včetně uvítací skleničky tequily.

Více na www.hiltonprague.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit