Šéfkuchař z Mexika
Tradiční mexická jídla pro návštěvníky připravuje hostující šéfkuchař Carlos Ozuna Recinos, který vede kulinářský tým v hotelu Hilton Cancun Golf & Spa Resort. Zaměřuje se především na moderní mexickou kuchyni, v níž kombinuje bohatost tradičních mexických ingrediencí s moderními kulinářskými trendy. Těšit se můžete například na kořeněnou mexickou polévku s mořskými plody, hovězí svíčkovou s tequilovou omáčkou, ceviche z humra s koriandrovou či sladké čokoládové a karamelové churros.
Mexiko nejen na talíři
Kromě mexických lahůdek můžete v Café Bistro obdivovat také mexické umělecké kousky a fotografie ze soukromé kolekce a poslechnout si živou mexickou hudbu. Festival je pro veřejnost otevřený do neděle 19. září, a to denně od 12 do 15 hodin a od 18 do 22 hodin. Za 990 Kč můžete z rautových stolů bez omezení ochutnávat tradiční mexická jídla. V ceně festivalu jsou zahrnuty také nealkoholické nápoje a pivo včetně uvítací skleničky tequily.
Více na www.hiltonprague.cz