Podívejte se, jaké dobroty nalistujete na stránkách říjnového Apetitu.
Nejnovější vydání časopisu se celé věnuje české klasice. Najdete v něm tradiční jídla, která voní dětstvím, i inspiraci od šéfkuchařů, kteří českým specialitám rádi dávají neotřelou podobu. K tomu čtyři neuvěřitelně dobré úpravy králičího masa, které pro vás redaktorka Stáňa Moravcová našla ve starých kuchařkách. Chybět nemůže ani vyladěný segedín od šéfkuchaře Vaška Friče. A protože bez bábovky není neděle, najdete v říjnovém Apetitu hned šest sladce vyladěných receptů.
Ta nejlepší jídla z nového Apetitu si nyní můžete prohlédnout v galerii. Nebo rovnou skočte do trafiky koupit si svůj vlastní výtisk k prolistování. Podzim s Apetitem bude neodolatelně dobrý!