Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

GALERIE: To nejlepší z nového Apetitu!

GALERIE: To nejlepší z nového Apetitu!
sdílet:
Podívejte se, jaké dobroty nalistujete na stránkách říjnového Apetitu.

Nejnovější vydání časopisu se celé věnuje české klasice. Najdete v něm tradiční jídla, která voní dětstvím, i inspiraci od šéfkuchařů, kteří českým specialitám rádi dávají neotřelou podobu. K tomu čtyři neuvěřitelně dobré úpravy králičího masa, které pro vás redaktorka Stáňa Moravcová našla ve starých kuchařkách. Chybět nemůže ani vyladěný segedín od šéfkuchaře Vaška Friče. A protože bez bábovky není neděle, najdete v říjnovém Apetitu hned šest sladce vyladěných receptů.

Ta nejlepší jídla z nového Apetitu si nyní můžete prohlédnout v galerii. Nebo rovnou skočte do trafiky koupit si svůj vlastní výtisk k prolistování. Podzim s Apetitem bude neodolatelně dobrý!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč