Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

GALERIE: To nejlepší z nového Apetitu!

GALERIE: To nejlepší z nového Apetitu!
sdílet:
Podívejte se, jaké dobroty nalistujete na stránkách říjnového Apetitu.

Nejnovější vydání časopisu se celé věnuje české klasice. Najdete v něm tradiční jídla, která voní dětstvím, i inspiraci od šéfkuchařů, kteří českým specialitám rádi dávají neotřelou podobu. K tomu čtyři neuvěřitelně dobré úpravy králičího masa, které pro vás redaktorka Stáňa Moravcová našla ve starých kuchařkách. Chybět nemůže ani vyladěný segedín od šéfkuchaře Vaška Friče. A protože bez bábovky není neděle, najdete v říjnovém Apetitu hned šest sladce vyladěných receptů.

Ta nejlepší jídla z nového Apetitu si nyní můžete prohlédnout v galerii. Nebo rovnou skočte do trafiky koupit si svůj vlastní výtisk k prolistování. Podzim s Apetitem bude neodolatelně dobrý!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín