Zelenina a plody moře
Chilská kuchyně hojně využívá lokální suroviny, v pokrmech se proto často setkáte se zeleninou, ovocem, luštěninami a plody moře. Oblíbenými ingrediencemi jsou například kukuřice, cukety, fazole, pálivá paprika a ryby. Tradiční pokrmy založené na zdravých a přírodních ingrediencích bude pro návštěvníky Festivalu chilské kuchyně připravovat Pablo Galvez, hostující šéfkuchař z chilského hotelu Hotel del Lago.
Týden chilských chutí
Jak chutná Chile, můžete zjistit v hotelu Hilton Prague denně od 5. do 10. října, vždy od 12 do 15 hodin (obědy) a od 18 do 22 hodin (večeře). Tradiční pokrmy budou podávány formou rautových stolů, za 990 Kč můžete ochutnávat kompletní menu – tradiční předkrmy, hlavní chody, přílohy a dezerty. V ceně jsou také nealkoholické nápoje, pivo a sklenka chilského vína.
Více na www.hiltonprague.cz