28. 4. | Originální kurz pořádá brněnská škola vaření. Naučí vás dokonale zvládnout organizaci domácího večírku. Dozvíte se, co nakoupit, kdy s přípravami začít, jak si jednotlivé body načasovat i jak nachystat slavnostní tabuli.
Na konci příprav budete vítat hosty jako svěží – nikoli schvácení – hostitelé.
Co se bude vařit?
— jemná paštika z kuřecích jater a pistácií
— konfitované cherry rajčátko s nakládanou mozzarellou
— smetanová roládka s chutí uzeného lososa a kopru
— zeleninová “spring roll” s pikantním dipem
— vepřová panenka “Wellington”podávaná s krémovou bylinkovou omáčkou
— rychlý cheesecake s malinovou omáčkou a kakaovým oplatkem
Na konci příprav budete vítat hosty jako svěží – nikoli schvácení – hostitelé.
Co se bude vařit?
— jemná paštika z kuřecích jater a pistácií
— konfitované cherry rajčátko s nakládanou mozzarellou
— smetanová roládka s chutí uzeného lososa a kopru
— zeleninová “spring roll” s pikantním dipem
— vepřová panenka “Wellington”podávaná s krémovou bylinkovou omáčkou
— rychlý cheesecake s malinovou omáčkou a kakaovým oplatkem
Co: Kurz vaření
Kdy: 28. 4. 2010
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz