0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kavárny naživo: když jen káva nestačí

šálek kávy
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Až do 1. listopadu ožívají pražské kavárny uměleckou produkcí.  Festival Kavárny naživo chce, aby se kavárny opět staly místem, kde se potkávají umělci, hudebníci, spisovatelé, filozofové... Do akce se zapojilo dvacet kaváren (najdete je tady) a přes dvě stě umělců.

V průběhu jednoho měsíce se v kavárnách po celé Praze konají výstavy, přednášky, divadelní představení a rozmanité umělecké projekty. Svůj oblíbený nápoj si tak ve vybraných podnicích můžete až do 1. listopadu vychutnat ještě s něčím navíc.

Káva jako dezert

Milujeme kávu, a tak jsme pro vás vybrali ty nejlepší kávové nápoje, které si vychutnáte především se lžičkou. Je v nich šlehačka, ricotta, sušenky... A k tomu máme jeden kouzelnický trik pro experimentátory – espresso, nad kterým se vznáší kopec smetanového krému. Tohle chcete! 

kávový dezert

Související články

Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit