Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: Italské domácí těstoviny

Kurz vaření: Italské domácí těstoviny
sdílet:
Naučte se připravovat domácí těstoviny jako rodilý Ital! V kurzu vaření, který pořádá brněnská škola vaření, zvládnete přípravu několika druhů těsta na různé těstoviny, naučíte se bazalkové pesto, několik omáček a osvěžující granitu. Součástí kurzu je i ochutnávka italských vín.

Co se bude vařit?

  • Domácí bazalkové pappardelle s pikantní rajčatovou omáčkou, parmazánem a salátkem z rukoly
  • Tortelliny plněné pravými hříbky servírované na jemné smetanové omáčce
  • Granita z lesního ovoce v kombinaci s citronovým mascarpone

Co: Kurz vaření
Kdy: 12. 8. 2010 od 16,30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 9, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divokavarecka.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín