0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: Italské domácí těstoviny

Kurz vaření: Italské domácí těstoviny
sdílet:
Naučte se připravovat domácí těstoviny jako rodilý Ital! V kurzu vaření, který pořádá brněnská škola vaření, zvládnete přípravu několika druhů těsta na různé těstoviny, naučíte se bazalkové pesto, několik omáček a osvěžující granitu. Součástí kurzu je i ochutnávka italských vín.

Co se bude vařit?

  • Domácí bazalkové pappardelle s pikantní rajčatovou omáčkou, parmazánem a salátkem z rukoly
  • Tortelliny plněné pravými hříbky servírované na jemné smetanové omáčce
  • Granita z lesního ovoce v kombinaci s citronovým mascarpone

Co: Kurz vaření
Kdy: 12. 8. 2010 od 16,30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 9, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divokavarecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit