Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: Vepřové maso nejen k pivu

Kurz vaření: Vepřové maso nejen k pivu
sdílet:
12. 6. | Česká klasika, ke které se většina z nás ráda vrací. Neumíte sekanou nebo váháte nad pečeným vepřovým kolenem? Nevadí, vše se naučíte na kurzu vaření.

Co se bude vařit:
  • vepřové koleno
  • sekaná
  • vepřové výpečky
  • moravský vrabec
  • bramborové knedlíky
  • červené zelí a křen

Co: Kurz vaření – vepřové
Kdy: 12. 6. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...