Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Léto voní mořem…

Léto voní mořem…
sdílet:
Středomoří i ve vaší kuchyni

Že jste se přípravě mořských plodů až dosud vyhýbali? Nebojte se a pojďte do toho s námi! Dary moře stačí podtrhnout několika zdánlivě obyčejnými surovinami, jako jsou česnek, petrželka nebo citron, a získáte báječný pokrm. Redaktorka Katka Švejdová s plody moře připravila těstoviny, polévku a salát. A také smažené kalamáry a zapékané slávky. K receptům připojuje i tipy na nákupy a návod, jak mořské plody správně upravit.

Všechna jídla najdete v červencovém Apetitu a zvednou vám náladu, stejně jako slaný mořský vzduch.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč