Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Losos v různých úpravách

Losos v různých úpravách
sdílet:
18.3. | V Pražském kulinářském institutu vědí, že losos je velmi oblíbená ryba. Proto se rozhodli mu věnovat samostatný kurz.

Dalibor Navrátil
vás naučí, jak filetovat lososa, různé druhy úprav filetů, tatarák z lososa, jak rybu marinovat, pěnu z ořezu a mnoho dalších tipů.

Co: kurz vaření lososa
Kdy: 18. března 2010 od 16:30 hod
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3 500 Kč
Info: www.prakul.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč