0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Losos v různých úpravách

Losos v různých úpravách
sdílet:
18.3. | V Pražském kulinářském institutu vědí, že losos je velmi oblíbená ryba. Proto se rozhodli mu věnovat samostatný kurz.

Dalibor Navrátil
vás naučí, jak filetovat lososa, různé druhy úprav filetů, tatarák z lososa, jak rybu marinovat, pěnu z ořezu a mnoho dalších tipů.
Co: kurz vaření lososa
Kdy: 18. března 2010 od 16:30 hod
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3 500 Kč
Info: www.prakul.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit