Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se péct masové závitky

Naučte se péct masové závitky
sdílet:
Umotáte je raz dva a vysloužíte si ovace vestoje za to, jaké rafinované jídlo jste vytvořili. Máme pro vás kurz přípravy masových závitků – příbuzných španělských ptáčků.

Masové závitky involtini vám prodají skoro v každém italském řeznictví. Jsou to tenoučké malé plátky hovězího nebo telecího masa, naplněné a lehce obalené ve strouhance. Doma je pak na deset minut dáte do rozpálené trouby, a získáte šťavnatou dobrotu, kterou si zamilujete. Osvědčený postup na přípravu masových závitků vás čeká v listopadovém vydání časopisu Apetit v rubrice Pro každý den - Škola vaření.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč