0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nezapomenutelný výhled na Prahu z restaurace Terasa U Zlaté studně

losos se zeleninou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Vyrazte za romantikou do malostranské restaurace Terasa U Zlaté studně, která se letos umístila podle publikace Maurerův výběr Grand Restaurant na stříbrném místě v Top 10 českých restaurací.

Zimní menu

Ochutnejte novou sezonní nabídku šéfkuchaře Pavla Sapíka – tartar z mléčného telecího s křepelčím vejcem, lanýžovým kaviárem a foie gras espumou. Další novinkou na sezonním menu je tuňák ahi na černém koření s thajským zeleným chřestem a tomatovým concassé, servírovaný s omáčkou béarnaise. Jako dezert vyzkoušejte čajovo-čokoládový ganache. Pokud si nevyberete ze sezonní nabídky, je pro vás nachystáno také degustační menu o sedmi chodech, které Pavel Sapík skvěle ladí s vybranými víny.

Na Valentýna za dobrým jídlem

Pokud ještě nemáte plán na 14. února, zarezervujte si stůl v restauraci Terasa U Zlaté studně, která se nachází ve stejnojmenném hotelu, jenž získal ocenění serveru Trip Advisor jako nejlepší hotel na světě. Nejen že se restaurace pyšní překrásnou romantickou vyhlídkou na Prahu, ale také pro zamilované připravila na tento den speciální gurmánský zážitek v podobě valentýnského degustačního menu. Těšit se můžete na ústřice, humra i Královské holoubě z Anjou servírované s keňskými fazolkami. Jako delikatesa na konec vám bude naservírováno valentýnské srdce s čerstvým ovocem a plátky růží a domácí čokoládová pralinka s pikantní malinovou náplní. Po večeři si můžete dopřát romantickou procházku v zahradách Pražského hradu. Přístup do zahrad je přímo z terasy restaurace. 

restaurace Terasa U Zlaté studně
U Zlaté studně 166/4 
Praha 1 – Malá Strana
www.terasauzlatestudne.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit