Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Smetanové ústřice zasypané slaninou


Snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Luxusní lahůdka plná jemných chutí se dokonale hodí na slavnostní stůl.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2091 kcal
  • Bílkoviny 250 g
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby

Související články

losos se zeleninou

Nezapomenutelný výhled na Prahu z restaurace Terasa U Zlaté studně

Zimní menu

Ochutnejte novou sezonní nabídku šéfkuchaře Pavla Sapíka – tartar z mléčného telecího s křepelčím vejcem, lanýžovým kaviárem a foie gras espumou. Další novinkou na sezonním menu je tuňák ahi na černém koření s thajským zeleným chřestem a tomatovým concassé, servírovaný s omáčkou béarnaise. Jako dezert vyzkoušejte čajovo-čokoládový ganache. Pokud si nevyberete ze sezonní nabídky, je pro vás nachystáno také degustační menu o sedmi chodech, které Pavel Sapík skvěle ladí s vybranými víny.

Na Valentýna za dobrým jídlem

Pokud ještě nemáte plán na 14. února, zarezervujte si stůl v restauraci Terasa U Zlaté studně, která se nachází ve stejnojmenném hotelu, jenž získal ocenění serveru Trip Advisor jako nejlepší hotel na světě. Nejen že se restaurace pyšní překrásnou romantickou vyhlídkou na Prahu, ale také pro zamilované připravila na tento den speciální gurmánský zážitek v podobě valentýnského degustačního menu. Těšit se můžete na ústřice, humra i Královské holoubě z Anjou servírované s keňskými fazolkami. Jako delikatesa na konec vám bude naservírováno valentýnské srdce s čerstvým ovocem a plátky růží a domácí čokoládová pralinka s pikantní malinovou náplní. Po večeři si můžete dopřát romantickou procházku v zahradách Pražského hradu. Přístup do zahrad je přímo z terasy restaurace. 

restaurace Terasa U Zlaté studně
U Zlaté studně 166/4 
Praha 1 – Malá Strana
www.terasauzlatestudne.cz