0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

O pohár vítězů

O pohár vítězů
sdílet:
Zavzpomínejte na dětství a dopřejte si v neděli odpoledne pohár! Starou dobrou lahůdku pro vás čerstvými nápady naplnil Martin Hnilička, šéfkuchař pražského Céleste Bistra.

Jsou krásně barevné, voní vanilkou, čokoládou a karamelem a chutnají nepopsatelně lahodně. Martin Hnilička pro vás připravil devět variací vrstvených pohárů. Najdete mezi nimi například papájovo-mangový pohár s pusinkami, kokosovou panna cottu s kiwi želé, pěnu z bílé čokolády s třešněmi, šlehaný borůvkový cheesecake a Banana Split s pařížskou šlehačkou.

Devět božských pohárů najdete v dubnovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit