0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnejte gurmánský podzim v Hliněné baště

Ochutnejte gurmánský podzim v Hliněné baště
sdílet:
Zavítejte do oblíbené výletní restaurace s rybníčkem v Průhonicích na vyhlášené speciality a novou sezonní nabídku.

Delikátní zvěřina


Na podzimním jídelním lístku objevíte sezonní čerstvé suroviny. Těšit se můžete na bažanta pečeného na divokém koření a červeném víně, srnčí medailonky na malinách, jelení kotletky na rozmarýnu nebo na kančí guláš. Milovníci ryb v Hliněné baště jistě ocení zdejší nabídku jídel ze pstruhů a candátů i podzimní specialitu z úhoře.

Husí hody


Pokud se rozhodnete do Hliněné bašty podívat začátkem listopadu, tak zde budete mít možnost ochutnat na počest sv. Martina speciality z husy. Připravena pro vás budou grilovaná husí prsa na smržích, konfitovaná husí stehna s červeným zelím nebo opravdová lahůdka – domácí husí paštika.

Info: www.hlinenabasta.cz

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit