Zavítejte do oblíbené výletní restaurace s rybníčkem v Průhonicích na vyhlášené speciality a novou sezonní nabídku.
Delikátní zvěřina
Na podzimním jídelním lístku objevíte sezonní čerstvé suroviny. Těšit se můžete na bažanta pečeného na divokém koření a červeném víně, srnčí medailonky na malinách, jelení kotletky na rozmarýnu nebo na kančí guláš. Milovníci ryb v Hliněné baště jistě ocení zdejší nabídku jídel ze pstruhů a candátů i podzimní specialitu z úhoře.
Husí hody
Pokud se rozhodnete do Hliněné bašty podívat začátkem listopadu, tak zde budete mít možnost ochutnat na počest sv. Martina speciality z husy. Připravena pro vás budou grilovaná husí prsa na smržích, konfitovaná husí stehna s červeným zelím nebo opravdová lahůdka – domácí husí paštika.
Info: www.hlinenabasta.cz
Připravila Nikola Kricnerová