Rozpustíte bujonovou kostku, a máte hotovo? Blogerka Věruška vás naučí lepší trik – poctivý masový vývar, jehož příprava (téměř) nevyžaduje vaši asistenci!
„Taky nejsem žádný hrdina. I já mám za sebou osobní vývarovou historii. Na začátku stál bujon v kostce. Nejdříve ten obyčejný, pak bio a nakonec i ten vytlačil vývar opravdový. Všichni, co si to už vyzkoušeli, potvrdí, že jedině s domácím vývarem jste v kuchyni za hvězdu. A není k tomu třeba zase tolik práce. Důležité je zachovat doporučený postup a soupis surovin, na sporáku se to už obejde bez vaší asistence. Já si například během přípravy vývaru dovoluji úplně odběhnout z domu. Mého muže to sice rozčiluje, protože nekontrolovaný plamen v domě může napáchat leccos, ale výsledkem zatím vždycky byla ‚jen‘ neodolatelně chutná polévka,“ říká blogerka Věra Strnadová. V únorovém Apetitu vám prozradí své triky pro přípravu domácího vývaru.