Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Polívková smršť zasáhla Anděl

Polívková smršť zasáhla Anděl
sdílet:

Poctivé jídlo zasytí a po celý tento týden také pomáhá.  Polévka je grunt. Když si ji koupíte od 26. ledna do 1. února v Praze na Andělu, zahřeje vás nejen v žaludku, ale také u srdce.

Díky akci Polívková smršť se totiž nejen dobře najíte, ale také přispějete na provoz centru odborné péče ERGO Aktiv, které vrací chuť do života lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.

Jídlo pro zdraví

Dobrou polévkou můžete den začít, zpříjemnit si pracovní pauzu nebo si u ní večer odpočinout. Známí kuchaři představí v tomto posledním lednovém týdnu své oblíbené recepty. Zahřát se můžete dršťkovou polévkou od Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny, topinamburovým krémem michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse i poctivou bramboračkou Dity P. Na kterou máte chuť vy? 

Více o akci na www.polivkovasmrst.cz

Skryt pre seznam
Autor: nikita.rybova

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč