0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Polívková smršť zasáhla Anděl

Polívková smršť zasáhla Anděl
sdílet:

Poctivé jídlo zasytí a po celý tento týden také pomáhá.  Polévka je grunt. Když si ji koupíte od 26. ledna do 1. února v Praze na Andělu, zahřeje vás nejen v žaludku, ale také u srdce.

Díky akci Polívková smršť se totiž nejen dobře najíte, ale také přispějete na provoz centru odborné péče ERGO Aktiv, které vrací chuť do života lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.

Jídlo pro zdraví

Dobrou polévkou můžete den začít, zpříjemnit si pracovní pauzu nebo si u ní večer odpočinout. Známí kuchaři představí v tomto posledním lednovém týdnu své oblíbené recepty. Zahřát se můžete dršťkovou polévkou od Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny, topinamburovým krémem michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse i poctivou bramboračkou Dity P. Na kterou máte chuť vy? 

Více o akci na www.polivkovasmrst.cz

Autor: nikita.rybova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit