Poctivé jídlo zasytí a po celý tento týden také pomáhá. Polévka je grunt. Když si ji koupíte od 26. ledna do 1. února v Praze na Andělu, zahřeje vás nejen v žaludku, ale také u srdce.
Díky akci Polívková smršť se totiž nejen dobře najíte, ale také přispějete na provoz centru odborné péče ERGO Aktiv, které vrací chuť do života lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
Jídlo pro zdraví
Dobrou polévkou můžete den začít, zpříjemnit si pracovní pauzu nebo si u ní večer odpočinout. Známí kuchaři představí v tomto posledním lednovém týdnu své oblíbené recepty. Zahřát se můžete dršťkovou polévkou od Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny, topinamburovým krémem michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse i poctivou bramboračkou Dity P. Na kterou máte chuť vy?
Více o akci na www.polivkovasmrst.cz