Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
28. 2. 2022
Polévka s kapustou, orzem a klobáskou


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Masovým kuličkám to sluší i v polévce! Stačí přidat kapustu, těstovinovou rýži a fazole a opravdová hostina je na světě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3575 kcal
  • Bílkoviny 187 g
  • Sacharidy 592 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/1

S prvním číslem roku 2017 zvládnete oslavit nejen Silvestra, ale i začátek nového roku a začátek toho čínského. Vykročte s námi do nového roku pravou nohou a vydejte se po cestě plné originálních a chutných receptů, ověřených tipů a triků odkoukaných od odborníků. Slibujeme, že v naší společnosti bude rok 2017 opět lahodný a nabitý nápady! Připravte třeba silvestrovský mejdan pro přátele a kromě skvělého jídla je překvapte ještě neobvyklými a efektními želé panáky. Zamilujte si staronovou hvězdu kulinárního nebe – kapustu! Téhle fotogenické krásce věštíme velkou budoucnost. Pokud vás lákají spíše exotičtější suroviny, pak se s námi vydejte na cestu do Asie – naučte se vařit populární jídla s nudlemi, podlehněte voňavému kouzlu koření chai nebo s námi stylově oslavte příchod roku ohnivého Kohouta. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1130025911.jpg

Nejen langoš a párky v rohlíku! Kde se na koupališti nebo u jezera fakt dobře najíte a co si s sebou zabalit k jídlu?

Rtuť teploměru už neví, kam až by vylezla, slunce má nebe celé pro sebe, protože mraky to definitivně vzdaly. A vy toužíte po jediném: sbalit se a odjet se zchladit na celý den k vodě. Chápeme. Ale to chce promyslet i jídlo. A to bývá docela kámen úrazu. Není snadné připravit jídlo s sebou na celý den a úroveň gastronomie u koupališť a rybníků je stále spíše nižší a hodně jednotvárná. Ale nebojte, máme tipy na dobroty a našli jsme i pár míst, kde se dobře vykoupat i najíst.