Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Slavte s námi! Vyšlo 100. vydání Apetitu

Slavte s námi! Vyšlo 100. vydání Apetitu
sdílet:
Červencový Apetit už je na stáncích! Redakce pro vás připravila to nejlepší na oslavu stého vydání časopisu.

Červencový Apetit se tentokrát neobejde bez pořádné party. A jak jinak slavit než skvělým jídlem a dobrým pitím. Redakce pozvala své nejbližší spolupracovníky. Každý host dostal za úkol přinést něco dobrého, a tak v časopise najdete recept na sekanou řezníka Františka Kšány, guláš z trouby šéfkuchaře Vaška Friče i mramorovaný dort od foodstylistky Milky Volfové. Nechybí ani oblíbené recepty redaktorek, a tak máte jedinečnou příležitost osvěžit se Darininou makovou zmrzlinou nebo zeleným salátem podle Danina receptu. Prostřete stoly a uspořádejte velkou oslavu stejně jako my.

Dále v čísle


Jídla, která voní mořem, ochutnávka z nové kuchařky Dity Pecháčkové, bleskové ovocné dezerty, žhavé Mexiko, osvěžující nápoje a další.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...