Červencový Apetit už je na stáncích! Redakce pro vás připravila to nejlepší na oslavu stého vydání časopisu.
Červencový Apetit se tentokrát neobejde bez pořádné party. A jak jinak slavit než skvělým jídlem a dobrým pitím. Redakce pozvala své nejbližší spolupracovníky. Každý host dostal za úkol přinést něco dobrého, a tak v časopise najdete recept na sekanou řezníka Františka Kšány, guláš z trouby šéfkuchaře Vaška Friče i mramorovaný dort od foodstylistky Milky Volfové. Nechybí ani oblíbené recepty redaktorek, a tak máte jedinečnou příležitost osvěžit se Darininou makovou zmrzlinou nebo zeleným salátem podle Danina receptu. Prostřete stoly a uspořádejte velkou oslavu stejně jako my.
Dále v čísle
Jídla, která voní mořem, ochutnávka z nové kuchařky Dity Pecháčkové, bleskové ovocné dezerty, žhavé Mexiko, osvěžující nápoje a další.