0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Svátek zamilovaných v Le Palais

Svátek zamilovaných v Le Palais
sdílet:
5.-21.2.| Slavit Valentýna nemusíte jen 14. února. V restauraci Le Papillon budou podávat valentýnské menu od pátku 5. února do neděle 21. února. Nechte se nalákat na marinovaného lososa, nadívanou křepelku nebo steak s pepřovou omáčkou.
Co: valentýnské menu
Kdy: 5.-21.2. 2010
Kde: restaurace Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 1560 Kč/ pár, včetně lahve vína
Info: www.palaishotel.cz, tel. 234 634 61, info@palaishotel.cz
Menu:

Plátky marinovaného lososa v limetové trávě s listy salátu red chard a limetový dresink

Kuřecí kaldoun se zeleninou a játrovými knedlíčky

Hlavní chod pro dámy
Křepelka nadívaná bylinkovou fáší s brokolicovým pyré a gratinovanými topinambur bramborami

Hlavní chod pro pány
Flank steak pečený do červena s pepřovou omáčkou, tymiánovou cuketou a bramborami grenaile

Jahodové cappuccino s jahodovou zmrzlinou
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit