Vyrazte 11. listopadu do pražské restaurace Fluidum na husí speciality a letošní svatomartinská vína od autentistů.
Večeři zahájíte předkrmem z husích jater, poté vás zasytí domácí husa se zelím a nakonec si pochutnáte na domácích kynutých koláčích. K pokrmům v tradiční staročeské úpravě vám restaurace nabídne svatomartinská mladá vína od autentistů, kteří se při jejich výrobě zaměřují na autentickou, nevylepšenou chuť. Vybírat budete mezi mladými bílými, růžovými a červenými víny ze sběru roku 2010.
Menu svatomartinské večeře:
- Husí játra foie gras pečená v husím sádle
- Pečená domácí husa, bílé a červené zelí, bramborové lokše, bramborové noky
- Domácí kynuté koláče s povidly, tvarohem a mákem
Co: Speciální menu
Kdy: 11. listopadu 2010 v 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 695 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz