Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Svatomartinské husí hody v restauraci Fluidum

Svatomartinské husí hody v restauraci Fluidum
sdílet:
Vyrazte 11. listopadu do pražské restaurace Fluidum na husí speciality a letošní svatomartinská vína od autentistů.

Večeři zahájíte předkrmem z husích jater, poté vás zasytí domácí husa se zelím a nakonec si pochutnáte na domácích kynutých koláčích. K pokrmům v tradiční staročeské úpravě vám restaurace nabídne svatomartinská mladá vína od autentistů, kteří se při jejich výrobě zaměřují na autentickou, nevylepšenou chuť. Vybírat budete mezi mladými bílými, růžovými a červenými víny ze sběru roku 2010.
 

Menu svatomartinské večeře:

 

  • Husí játra foie gras pečená v husím sádle
  • Pečená domácí husa, bílé a červené zelí, bramborové lokše, bramborové noky
  • Domácí kynuté koláče s povidly, tvarohem a mákem


Co: Speciální menu
Kdy: 11. listopadu 2010 v 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 695 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Polníček: Připravte si salát, který milují i Švýcaři
  • Zajímavosti

Polníček: Připravte si salát, který milují i Švýcaři

Kdysi rostl na polích jako obyčejný plevel, dnes je hvězdou salátových mís nejen ve Švýcarsku, ale i v dalších evropských zemích. Polníček je jemný, křupavý a plný vitamínů. Jak z něj připravit salát, který si vás získá po prvním soustu?...