0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tajemství hlávky zelí

Tajemství hlávky zelí
sdílet:
Zelí je výtečné jako příloha k vepřovému masu, ale nabízí mnohem širší využití. Co takhle zkusit zelnou polévku, bramborák nebo třeba salát po asijsku?

Zelí má v kuchyni všestranné využití. Oceníte na něm především snadnou přípravu a možnost dlouhého skladování. Obsahuje hodně vody a málo kalorií. V zimě vám díky vysokému obsahu vitaminu C pomáhá bojovat proti nachlazení. Možná dáváte přednost klasice, jako jsou zelňačka nebo dušené zelí k masu. Co si takhle pro změnu dát zelí s kokosem a nudlemi nebo třeba pikantní zelný salát s houbami?

Inspiraci na skvělá jídla se zelím najdete v listopadovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Týdenní úsporná kuchařka aneb levné recepty na každý den
  • Tipy redakce

Týdenní úsporná kuchařka aneb levné recepty na každý den

Růst cen potravin nenahrává drahým surovinám, a tak jsme se rozhodli, že vám každý týden připravíme sedm skromných receptů, podle kterých můžete každý den uvařit nebo se alespoň inspirovat. Pojďte s námi vařit za pár korun, ale přesto...
Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč