Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tajemství hlávky zelí

Tajemství hlávky zelí
sdílet:
Zelí je výtečné jako příloha k vepřovému masu, ale nabízí mnohem širší využití. Co takhle zkusit zelnou polévku, bramborák nebo třeba salát po asijsku?

Zelí má v kuchyni všestranné využití. Oceníte na něm především snadnou přípravu a možnost dlouhého skladování. Obsahuje hodně vody a málo kalorií. V zimě vám díky vysokému obsahu vitaminu C pomáhá bojovat proti nachlazení. Možná dáváte přednost klasice, jako jsou zelňačka nebo dušené zelí k masu. Co si takhle pro změnu dát zelí s kokosem a nudlemi nebo třeba pikantní zelný salát s houbami?

Inspiraci na skvělá jídla se zelím najdete v listopadovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč