Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tarta di Santiago

Tarta di Santiago
sdílet:
Tento lahodný španělský koláč se peče u příležitosti velikonoční pouti do Santiaga de Compostela.

Po staletí má na svém povrchu kříž ve tvaru meče, symbolu rytířského řádu svatého Jakuba z Compostely. Usiluje  dokonce o značku chráněného zeměpisného označení v rámci Evropské unie.

Recept na něj najdete v dubnovém Apetitu a níže si můžete stáhnout šablonu, s jejíž pomocí na povrchu dortu vytvoříte tradiční kříž.

Pro stažení šablony:
Obrázek se po kliknutí zvětší, poté na něj klikněte pravým tlačítkem a zvolte 'Uložit obrázek jako..."

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...
AD
Šetřete čas i peníze. Wolt+ Weeks „uvaří“ za vás
  • Zajímavosti

Šetřete čas i peníze. Wolt+ Weeks „uvaří“ za vás

Venku je konečně krásně a nás čeká nesnadné rozhodování. Půjdeme na výlet, do bazénu nebo se jen tak natáhneme na lehátko na terase nebo zahradě? A co budeme vlastně jíst? Jenže komu by se v horku chtělo stát u sporáku. Objednejte si přesně...