0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tarta di Santiago

Tarta di Santiago
sdílet:
Tento lahodný španělský koláč se peče u příležitosti velikonoční pouti do Santiaga de Compostela.

Po staletí má na svém povrchu kříž ve tvaru meče, symbolu rytířského řádu svatého Jakuba z Compostely. Usiluje  dokonce o značku chráněného zeměpisného označení v rámci Evropské unie.

Recept na něj najdete v dubnovém Apetitu a níže si můžete stáhnout šablonu, s jejíž pomocí na povrchu dortu vytvoříte tradiční kříž.

Pro stažení šablony:
Obrázek se po kliknutí zvětší, poté na něj klikněte pravým tlačítkem a zvolte 'Uložit obrázek jako..."


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit