0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Umíte připravit sladkovodní ryby?

Umíte připravit sladkovodní ryby?
sdílet:
23. 4. | Chcete se zdokonalit v přípravě sladkovodních ryb? Překvapte rodinu a známé opravdovou pochoutkou.

Co se naučíte: candát na tymiánu, pstruh pečený na másle, štika na kmínu, pečený losos a kapr namodro.
Co: Kurz vaření – sladkovodní ryby
Kdy: 23. dubna 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56,  Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč